Woensdag 26 oktober werden we bij Reginox gastvrij ontvangen, met koffie en een Rijssens hartje, voor een bedrijfsbezoek.


Maandag 23 was de dag voor onze jaarlijkse busreis. Ditmaal gingen we, na een stop voor koffie met gebak, naar naar Luttelgeest in de NO polder. We genoten bij de Orchideeenhoeve van dieren en bloemen, in de grootste en overdekte sub-tropische tuin van Nederland.


Een heerlijke lunch bij Grand Cafe de Biester in Holten


Dinsdag 22 februari ( jawel 22022022....) waren we te gast bij het Rijssens Museum voor een mooie beeld presentatie over de HEKA.  Een stukje Rijssense textiel geschiedenis, waar menig Rijssense een arbeidsplek vond. De fabriek groeide uit, en was van betekenis voor de hele regio

 

 


Op dinsdag 26 oktober brachten we een bezoek aan de Kerk van de Heilige Kruisverheffing in Raalte. Na ontvangst met koffie en een lekkere koek in de pastorie, leidde Pastor Nijland ons rond in deze imposante kerk waar een ieder onder de indruk was van de talrijke altaren, ornamenten beeltenissen die deze 'Kathedraal van Salland herbergt.


Donderdag 14 oktober was de eerste samenkomst in Sion, de nieuwe locatie voor deze activiteit. Jannie van Rijn vertelde over het evangelisatiewerk van Corrie ten Boom. Bekijk hieronder de plaatjes.


Maandag 20 september was de dag van ons jaarlijkse busreisje. Door corona lag tussen de eerste planning voor dit tripje naar de weerribben en de uitvoering ervan bijna twee jaar....  We kunnen terugkijken op een in alle opzichten zeer geslaagde dag. Het weer was prima, de bus comfortabel, de rondvaart prachtig, er werd gezorgd voor ieders natje en droogje en niet in de laatste plaats was de stemming prima.


Op maandag 19 juli was wederom een grote groep PCOB leden aanwezig bij 'tWitte Hoes om samen te dineren. De maaltijd was zoals altijd lekker. Een prima sfeertje zo te horen aan de  conversaties. Ge